Familia Monstrulescu 2 (Monster Family 2) este continuarea filmului Monster Family din 2018 și prezintă mai multă acțiune și comedie burlescă și pericol moderat. Filmul este plin de monștri binecunoscuți, cu familia personajului principal, Max (căruia îi dă voce Ethan Rouse), alcătuită dintr-un vârcolac, un vampir, monstrul lui Frankenstein și o mumie. Scenele de acțiune ale filmului sunt menite, în mare parte, pentru a stârni hohote de râs, deși au, uneori, o nuanță de pericol.

Familia Monstrulescu 2
Familia Monstrulescu 2

Discutați cu copiii despre:

  • Familiile pot vorbi despre violența burlescă din Familia Monstrulescu 2. Cum știm când ceva „violent” este menit să fie amuzant și nu înfricoșător sau real?
  • Discutați despre părinții familiei Starr și despre părerea lor că perfecțiunea este singurul lucru care contează. De ce este în regulă să faci greșeli? Te poți gândi la un moment în care ai învățat ceva dintr-o greșeală pe care ai făcut-o?
  • Dacă îți place să privești monștri, care este filmul sau povestea ta înfricoșătoare preferată? De ce crezi că uneori este nostim să urmărești lucruri înspăimântătoare?
  • Filmul prezintă o serie de creaturi mitice. Ai auzit de monstrul din Loch Ness și de Yeti înainte să vizionezi filmul? Despre ce alte creaturi mitice ai auzit? Sunt și la noi creaturi mitice?

Tom Cassidy, Common Sense Media