A fost lansat primul trailer pentru Swan Song, filmul regizorului laureat cu Oscar, Benjamin Cleary. Îl are în rolul principal pe Mahershala Ali, laureat cu două premii Oscar, în rolul lui Cameron Turner – soț și viitor tată, căruia i se oferă șansa de a supraviețui unei boli terminale, dar propunerea se dovedește a fi mai complicată decât anticipa inițial.

În trailer, îl vedem pe Cam confruntându-se cu perspectiva morții iminente, tocmai când el și soția lui, Poppie (Naomie Harris) așteaptă un copil. Cum și-a ascuns problema de sănătate, Cam are ocazia unui viitor, dar asta implică păstrarea unui secret și mai mare, legat de metoda salvării lui.

„În secunda în care îi spui soției tale că ești pe moarte”, îl previne Dr. Scott, interpretată de Glenn Close, „s-a dus șansa ta de a face asta”. Cam este apoi condus într-o încăpere în care stă față în față cu clona lui fizic-identică.

„Deci are totul?” o întreabă el pe doctoriță despre clonă.

„Chiar și amintirile depozitate adânc în subconștientul tău”, răspunde ea înainte de a-i promite lui Cam „un schimb de locuri fără probleme”.

Temele vieții și morții, onestității versus minciunii și valoarea vieții umane sunt clare, pe măsură ce personajul lui Ali întră într-o discuție aprinsă cu clona lui, despre identitățile lor.

Mahershala Ali, Swan Song (Apple+)
Mahershala Ali, Swan Song (Apple TV+)

Swan Song va avea premiera mondială pe 17 decembrie. Sperăm că-l vom avea și pe ecranele din România. Mie mi-ar plăcea foarte mult să-l văd.

Tom Tapp, Deadline, 4 noiembrie