Zendaya a participat miercuri seara la premiile de modă CFDA 2021, la New York, într-o ținută uimitoare Vera Wang Haute couture, formată din două piese: o bustieră tip bandou și o fustă asortată lungă până la podea, cu „talie-balon”. Pentru a completa ținuta, actrița s-a împodobit cu mai mult de 60 de carate de diamante Bulgari, inclusiv un colier-tenis (numit așa după ce jucătoarea Chris Evert și-a rupt brățara de diamante în timpul unui meci de tenis intens și a cerut ca partida să fie întreruptă pentru a-și recupera toate diamantele n.tr.), o brățară din același set și inele cu benzi triple.

Zendaya  la CFDA Fashion Awards (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
Zendaya la CFDA Fashion Awards (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Actrița în vârstă de 25 de ani și ambasador Lancôme a primit râvnitul premiu Fashion Icon, devenind cea mai tânără laureată a onorantului premiu. După ce a anunțat știrea luna trecută, The Council for Fashion Designers of America a explicat pe Instagram: „călătoria lui Zendaya către statutul de superstar Fashion Icon s-a petrecut cu o viteză supersonică”.

„De nenumărate ori, ea a dovedit că nu îi este frică să-și asume riscuri – de la pariul pe talente mai noi precum Peter Do până la colaborarea cu case de modă consacrate precum Valentino și, așa cum a fost cazul la premiera din Londra a lui Dune, Rick Owens”, a continuat fundația non-profit (care-i sprijină pe designerii și studenții în curs de afirmare, prin granturi și burse). „Cu omologul ei creativ @LuxuryLaw, #Zendaya a oferit pe covor roșu, fanilor și pasionaților de modă din întreaga lume nenumărate ținute memorabile, pline de eleganță.

Onorarea cu premiul CFDA a vedetei din Euphoria vine în urma turneului de promovare a filmului Dune, în timpul căruia ea și co-starul Timothée Chalamet au uimit fanii din întreaga lume cu ținute de covor roșu, care practic au blocat internetul.

În septembrie, perechea a sosit la premiera de la Festivalul de Film de la Veneția a apreciatului film SF, arătând ca niște adevărate vedete de la Hollywood.

Zendaya, Timothée Chalamet la premiera Dune - Festivalul de film de la Veneția 2021 (Foto: WireImage)
Zendaya, Timothée Chalamet la premiera Dune – Festivalul de film de la Veneția 2021 (Foto: WireImage)

Zendaya, care a fost stilată de Law Roach, de multă vreme arhitectul ținutelor ei, a îmbrăcat o rochie Balmain din piele, drapată artistic, care a fost croită special după un manechin, copie-fidelă a bustului actriței. Roch a accentuat ținuta uluitoare cu smaralde și diamante Bulgari la fel de uimitoare, plus pantofi Christian Louboutin asortați.

Hanna Flanagan, People, 10 noiembrie