Jamie Dornan și Caitríona Balfe strălucesc într-un nou clip romantic din filmul lui Kenneth Branagh, Belfast.

Caitríona Balfe și Jamie Dornan - Belfast (Focus Features)
Caitríona Balfe și Jamie Dornan – Belfast (Focus Features)

Într-un clip din Belfast, exclusiv pentru revista People, Dornan strălucește într-o scenă romantică din viitorul film al lui Kenneth Branagh, în care personajul său, Pa, îi cântă „Everlasting Love” soției lui, Ma, interpretată de Caitríona Balfe din Outlander.

„Filled with regret I come back beggin’ you/Forgive, forget”, îi cântă Dornan co-starului său într-o scenă alb-negru, în care interpretează melodia în fața unui public. „Where’s the love we once knew?/Open up your eyes, then you’ll realize here I stand/With my everlasting love”.

Povestea este spusă prin ochii unui băiețel care a crescut în Irlanda la sfârşitul tumultoșilor ani ’60. Dornan și Balfe joacă rolul părinților băiețelului.

Belfast se bazează pe experiențele proprii ale lui Branagh de când era copil în Irlanda, iar în timp ce Balfe și Dornan joacă versiuni fictive ale părinților lui, frații regizorului au fiecare roluri cameo în film, a declarat actrița pentru Entertainment Weekly.

„[Branagh] mi-a trimis scenariul înainte să vorbim. Este atât de plin de suflet, m-a emoționat când l-am citit”, a spus ea pentru EW, adăugând că personajul ei, Ma, „i s-a părut atât de familiar” și i-a amintit de propria ei copilărie.

„Chiar dacă aceasta este povestea lui Ken, el a vrut să avem ca punct de referință lucruri personale pentru noi și să găsim asemănări între noi și părinții lui”, a adăugat Balfe.

Belfast, care îi are în distribuție și pe Judi Dench, Ciarán Hinds, Lewis McAskie și Jude Hill, debutează în cinematografe pe 12 noiembrie, oriunde numai în România nu. Sperăm să-l primim și noi cât de curând.

Alexia Fernández, People, 10 noiembrie