În noul film Red Notice de la Netflix, Dwayne Johnson îl interpretează pe profilerul FBI John Hartley, care face echipă cu Nolan Booth, infractorul glumeț interpretat de Ryan Reynolds, pentru a încerca să-l prindă pe cel mai căutat hoț de artă din lume – the Bishop (Gal Gadot).

Vă lăsăm să descoperiți singuri cum decurge încercarea lor de a o prinde pe The Bishop, personajul viclean și alunecos al lui Gadot, dar oare cum ar sta lucrurile  dacă actorii s-ar putea baza pe omologii lor super-eroi DC și Marvel pentru a face treaba în locul lor? Entertainment Weekly le-a pus această întrebare starurilor din Red Notice.

Dwayne Johnson - Black Adam, Gal Gadot - Wonder Woman, Ryan Reynolds - Deadpool CREDIT: DC COMICS; WARNER BROS. PICTURES; EVERETT COLLECTION
 Dwayne Johnson – Black Adam, Gal Gadot – Wonder Woman, Ryan Reynolds – Deadpool

„O, Doamne, asta-i cea mai bună întrebare!” a exclamat Gadot, înainte de a ne spune ce ar face Diana Prince din Wonder Woman, în pielea lui the Bishop. Fără îndoială: „Nu ar fi prinsă niciodată, ar face totul singură și i-ar trage pe sfoară și mai abitir pe băieții ăia”.

„Ar reacționa minunat”, a răspuns Johnson despre Black Adam, adăugând râzând că „ar fi un film care s-ar termina repede” datorită abilităților de luptă supraomenești ale alter ego-ului său.

În ceea ce-l privește pe Deadpool, Reynolds spune: „Mi-aș fi pierdut un mădular și l-aș fi aruncat în spate, totul micuț și scârbos. Ar fi fost de-a dreptul uimitor”.

Regizat de Rawson Marshall Thurber, Red Notice este filmul Netflix cu cel mai mare buget de până acum, precum și filmul la care colaborează unele dintre cele mai mari vedete din industrie. Apropo de asta, Johnson a remarcat cât de grozav a fost, de fapt, să-i ai pe Black Adam, Deadpool și Wonder Woman să joace împreună într-un film.

Și noi credem că-i grozav. Și hei, poate Johnson are dreptate – DC, mingea este în terenul tău…

Andrea Towers, Entertainment Weekly, 4 noiembrie