The Gilded Age, mult-așteptata drama de epocă a creatorului Downton Abbey, Julian Fellowes, va fi difuzată, în sfârșit, în ianuarie.

HBO a stabilit premiera serialului și a lansat trailerul și fotografii în premieră ale megaproducției. Serialul, al cărui scenariu este scris de Fellowes și Sonja Warfield și este regizat de Michael Engler și Salli Richardson-Whitfield, va fi lansat pe 24 ianuarie.

În serialul cu nouă episoade joacă Carrie Coon, Morgan Spector, Denée Benton, Louisa Jacobson, Taissa Farmiga, Blake Ritson, Simon Jones, Harry Richardson, Thomas Cocquerel, Jack Gilpin, alături de Cynthia Nixon și Christine Baranski.

The Gilded Age este o dramă epică care spune povestea titanilor milionari din New York City în anii 1880.

The Gilded Age (HBO)
The Gilded Age (HBO)

Povestea începe în 1882 – o prezintă pe tânăra Marian Brook, fiica orfană a unui general al Uniunii, care se mută în casa mătușilor ei bogate din New York, Agnes van Rhijn și Ada Brook. Însoțită de Peggy Scott, o femeie afro-americană educată, Marian se trezește implicată, fără să vrea, într-un război social între una dintre mătușile ei, o moștenitoare aristocrată, și vecinii ei, extraordinar de bogați, George și Bertha Russell, un magnat feroviar fără scrupule și soția sa ambițioasă. În această lume nouă și captivantă, care se află în pragul epocii moderne, oare va urma Marian regulile consacrate ale societății sau își va croi propriul drum?

Peter White, Deadline, 18 noiembrie