Aflăm din primul trailer oficial al sezonului 2 al serialului Netflix Emily in Paris,că Emily (Lily Collins) încă se distrează maxim în Orașul Luminilor, în timp ce se confruntă cu consecințele acțiunilor ei. Noi episoade din serialul creat de Darren Star au premiera pe 22 decembrie.

Toate articolele despre Emily in Paris

În finalul sezonului 1, personajul titular al serialului are o aventură cu vecinul ei Gabriel (Lucas Bravo) – care se întâmplă să fie iubitul singurei prietene franceze a lui Emily, Camille (Camille Razat). Pe măsură ce încearcă să-și dea seama cum să gestioneze situația, ea se cufundă în muncă, care devine din ce în ce mai complicată pe zi ce trece. Apropo de complicații, viața ei amoroasă s-ar putea îndrepta într-o nouă direcție după ce se întâlnește cu un conațional, care o înfurie și o intrigă în egală măsură.

Moda este din nou un personaj principal; creatoarea de modă Pat Fields o ajută pe Emily, pe prietena ei Mindy Chen (Ashley Park), pe șefa ei Sylvie Grateux (Philippine Leroy-Beaulieu) și pe colegul ei Julien (Samuel Arnold) să arate absolut fabulos.

Emily in Paris (Netflix)
Emily in Paris (Netflix)

Rosie Cordero, Deadline, 18 noiembrie