Sezonul doi al serialului Euforia (Euphoria) are, în sfârșit, o dată de lansare. Zendaya, starul laureat cu un premiu Emmy pentru rolul Rue, a anunțat că serialul va reveni pe 9 ianuarie. Totodată, sezonul al doilea a lansat un prim trailer.

Alături de Zendaya, care a făcut istorie la ceremonia Emmy 2020 ca cea mai tânără persoană care a câștigat o statuetă la categoria cea mai bună actriță în rol principal într-un serial-dramă, majoritatea distribuției din sezonul 1 revine pe micile ecrane: Hunter Schafer, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Storm Reid, Austin Abrams și Nika King. Pentru noul sezon se alătură distribuției: Dominic Fike, Minka Kelly și Demetrius „Lil Meech” Flenory Jr.

Finalul sezonului 1, în care Rue și Jules se despart, a fost urmat de două episoade speciale centrate pe fiecare dintre cele două prietene. Cu Jules plecată, o vedem pe Rue revenind la vechile ei obiceiuri. Zvârcolindu-se și agitându-se în pat pe fundalul melodiei „Call Me Irresponsible” a lui Frank Sinatra, Rue se trezește în febra și mai multor drame.

Zendaya - Euforia (HBO)
Zendaya – Euforia (HBO)

„Când ești tânăr, totul pare atât de permanent. Dar pe măsură ce înaintezi în vârstă, începi să realizezi că nimic nu este pentru totdeauna și toți cei pe care îi iubești ar putea pleca”, spune Rue în trailer.

Jordan Moreau, Variety, 23 noiembrie