Aceasta este scrisoarea mea de dragoste pentru Italia.

Citește toate articolele despre Casa Gucci.

Jared Leto, un actor mândru de interpretarea lui metodică, face adesea eforturi bizare și incomode pentru a interpreta un anumit rol. Pentru Requiem pentru un vis (Requiem for a Dream), Leto s-a pregătit trăind pe străzi cu un grup de dependenți de heroină și a mers până acolo încât și-a injectat apă în venă. S-a îngrășat cu aproape 30 de kilograme pentru a-l juca pe Mark David Chapman în Capitolul 27 (Chapter 27) și, după ce a fost distribuit în rolul Joker pentru Brigada sinucigașilor (Suicide Squad), și-a șocat colegii din distribuție trimițându-le prin poștă șobolani vii și gloanțe.

Jared Leto - Casa Gucci
Jared Leto – Casa Gucci

În cel mai recent film, Leto îl interpretează pe designerul de modă și magnatul Paolo Gucci în Casa Gucci (House of Gucci) al lui Ridley Scott. Într-un interviu acordat i-D, Leto a detaliat modul în care a intrat în rol, pentru care a „tras pe nas sos arrabbiata”.

„Nu m-am dat în lături de la nimic. Trăgeam pe nas linii de sos arrabbiata până spre mijlocul acestui film. Am avut ulei de măsline în loc de sânge. M-am cufundat în personaj cât se poate de profund”, a explicat Leto. „Dacă mi-ai fi făcut o biopsie a pielii, rezultatul ar fi fost brânză parmezan! Aceasta este scrisoarea mea de dragoste pentru Italia.”

„A fost multă muncă de pregătire, și da, am avut un accent italian și m-am bucurat și am profitat de asta și am trăit în acel spațiu cât de mult am putut”, a adăugat Leto. „Am pătruns în acea peșteră creativă și am ieșit din pântec prin intestine în esofagul unicului și irepetabilului Paolo Gucci.”

Alex Young, Consequence, 25 noiembrie