E greu să fii singur, dar să fii singur și să pleci acasă de sărbători este de-a dreptul îngrozitor.

Peter (Michael Urie) s-a săturat să tot fie întrebat de ce este încă singur, așa că îl roagă pe cel mai bun prieten al său, Nick (Philemon Chambers), să vină cu el în orașul natal din New Hampshire și să joace rolul pretinsului iubit. Planul lor este dat peste cap atunci când mama lui Peter (Kathy Najimy) îi aranjează o întâlnire cu un necunoscut – dar oare persoana pe care Peter o caută nu cumva este deja în fața lui?

O, băiat frumos! (Netflix)
O, băiat frumos! (Netflix)

O, băiat frumos! (Single all the way) face un pas uriaș înainte odată cu sosirea mătușii Sandy (Jennifer Coolidge). O iubim pe Jennifer Coolidge, iar bârfele care-i anunță sosirea nu fac decât să crească emoția la apariția ei. Mătușa Sandy este grozavă și aduce cu ea distracție non-stop pe tot parcursul.

O, băiat frumos! transmite prin familia lui Peter un mesaj puternic despre acceptare. Prin toate poznele pline de umor din familie, bucuria sărbătorilor și iubire, filmul le arată telespectatorilor cum arată dragostea necondiționată în familie, evitând în același timp clișeele obosite.

Alamin Yohannes, Entertainment Weekly, 30 noiembrie

O, băiat frumos! (Single all the way) are premiera la Netflix, pe 2 decembrie.

Advertisement