Netflix a lansat primul trailer pentru Munich – The Edge of War, un thriller de spionaj, bazat pe romanul lui Robert Harris, cu acțiunea plasată în cel de-al Doilea Război Mondial, care îl pune pe un diplomat față în față cu Adolf Hitler (Ulrich Matthes), în timp ce Führer-ul este pe cale să ordone atacul asupra Cehoslovaciei.

Trailerul dezvăluie un scenariu pe muchie de cuțit, când funcționarul britanic Hugh Legat (George MacKay) este recrutat pentru a pleca în Germania și a prelua câteva documente importante care detaliază planurile de acțiune ale liderului nazist pentru întreaga Europă. Documentele se află în posesia diplomatului german Paul von Hartman (Jannis Niewöner), care trebuie să-l eludeze pe Führer însuși, pentru a duce misiunea la bun sfârșit.

Între timp, prim-ministrul Neville Chamberlain (Jeremy Irons) încearcă să liniștească populația britanică în timp ce se pregătește să predea o regiune a Cehoslovaciei celui de-al Treilea Reich, declanșând practic cel de-al Doilea Război Mondial. Chamberlain a demisionat în urma unei transmisii radio, după decizie.

Jeremy Irons - Munich: The Edge of War (Netflix)
Jeremy Irons – Munich: The Edge of War (Netflix)

Din distribuție fac parte George MacKay, Jannis Niewöhner, Jessica Brown Findlay, August Diehl, Sandra Huller și laureatul Oscar, Jeremy Irons.

Munich: The Edge of War va avea premiera la Netflix, pe 21 ianuarie.

Erick Massoto, Collider, 6 decembrie