Zendaya și Tom Holland nu înțeleg toată zarva legată de diferența lor de înălțime. Actrița din Euforia (Euphoria) este mai înalt decât Holland… și ce dacă?

Vedetele din Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă (Spider-Man: No Way Home) au abordat părerile conservatoare cu privire la înălțimea lor, în timpul unui interviu cu postul TV SiriusXM.

Tom Holland, Zendaya (Foto: Cindy Ord/Getty Images)
Tom Holland, Zendaya (Foto: Cindy Ord/Getty Images)

Moderatoarea Jessica Shaw a remarcat că diferența lor de înălțime „a devenit subiect de discuție” între fani după o scenă din Spider-Man: Far From Home din 2019, în care Spider-Man (Holland) și MJ (Zendaya) se sărută. Dar actorii au părut surprinși că îi pasă cuiva de asta.

Shaw a numit apoi „o chestie misogină” faptul că atât de mulți oameni consideră că femeile ar trebui să fie mai scunde decât bărbații în cuplurile heterosexuale.

„Și asta-i normal”, a întărit Zendaya. „Mama mea este mai înaltă decât tatăl meu.”

Holland, care a subliniat mai întâi că Zendaya este doar cu „3-4 centimetri” mai înaltă decât el, a spus că este o „idee stupidă” că un bărbat ar trebui să fie mai înalt decât o femeie într-o relație.

Perechea l-a avut alături pe co-starul din Spider-Man, Jacob Batalon, care a spus: „Doar nu-i o ciudățenie ca femeile să fie înalte”.

Mai târziu, Zendaya a subliniat că, în copilărie, nu a avut idee că diferența de înălțime dintre un bărbat și o femeie „era ceva” de care să le pese oamenilor.

„Părinții mei au fost întotdeauna așa”, a spus ea, înainte de a adăuga: „Mi se pare ceva firesc”.

Kimberley Richards, HuffPost, 11 decembrie

Advertisement