Chris Noth, Ryan Reynolds și Peloton și-au unit forțele pentru a resuscita imaginea companiei de biciclete, pe fondul consecințelor scenei finale din noul capitol al Sex and the City.

A fost o perioadă dificilă pentru Peloton în zile care au trecut de la premiera serialului Și uitea așa… (And Just Like That…). De ce, vă întrebați? Ei bine, putem spune că am trecut de faza de spoiler – dar dacă nu l-ați urmărit încă, acoperiți-vă ochii, urmează spoilere!

La sfârșitul primului episod din Și uite așa…, Mr. Big (Chris Noth) moare după un antrenament viguros cu bicicleta fixă Peloton – lăsând-o văduvă pe Carrie Bradshaw-Preston.

Fanii au fost șocați – dar nimeni nu a fost prins cu garda mai jos decât compania Peloton, care a înregistrat o scădere a acțiunilor după zvonurile negative.

Dar un șoc Big merită altul.

Peloton a lansat o reclamă cu Noth, împreună cu instructoarea Peloton, Jess King, alias Allegra, ultimul chip pe care Big îl vede înainte de atacul de cord. Cei doi stau confortabil în fața căminului aprins, când Noth sugerează să mai dea o tură, făcând semn către bicicleta Peloton.

„Și uite așa…”, spune Ryan Reynolds, care a scris, produs și filmat reclama, „lumii i s-a amintit că mersul cu bicicleta regulat îți stimulează și îmbunătățește inima, plămânii și circulația, reducând riscul de boli cardiovasculare. Ciclismul îți întărește mușchii inimii, pulsul în repaus și reduce nivelul grăsimilor din sânge”.

„Este în viață!”, adaugă mucalit Reynolds.

Chris Noth, Allegra - Reclama Peloton
Chris Noth, Allegra – Reclama Peloton

Whew! Carrie trebuie să fie atât de fericită… cu excepția părții în care Mr. Big stă confortabil în fața focului cu instructoarea de fitness. Fără îndoială ar avea ceva de spus despre asta.

Lester Fabian Braitwhite, Entertainment Weekly, 12 decembrie