În plus, în trailer vedem cameo-ul lui Brad Pitt, al cărui personaj este un veritabil erou de acțiune.

O comoară străveche, un oraș pierdut, un personaj malefic miliardar… dacă ar fi să ne luăm după primului trailer al filmului The Lost City, Sandra Bullock și Channing Tatum vor avea de furcă, nu glumă!

Sandra Bullock și Channing Tatum - The Lost City (Paramount Pictures)
Sandra Bullock și Channing Tatum – The Lost City (Paramount Pictures)

În clip, care include și o introducere amuzantă semnată Bullock, Tatum și co-star-ul Daniel Radcliffe, facem cunoștință cu scriitoarea eminentă, dar solitară interpretată de Bullock – Loretta Sage, care este faimoasă pentru romanele ei de dragoste / aventuri. Modelul care apare pe copertă, Alan (Tatum), faimos deoarece îl încarnează pe Dash, personajul erou al romanelor ei, i s-a alăturat în turneul de promovare al celei mai recente cărți.

Nimic nu merge conform planului, însă. Cei doi sunt implicați într-o aventură în junglă, când Loretta este răpită de un miliardar excentric pe nume Fairfax (Radcliffe), care speră că ea îl poate conduce la comoara străveche din ultima ei poveste.

Pe parcurs, neverosimilul duo se va confrunta cu tot felul de pericole, inclusiv lipitori pe fund. Într-o scenă, Loretta trebuie să-i îndepărteze pe acești mici vampiri de pe dosul lui Alan.

În filmul regizat de frații Adam și Aaron Nee, mai joacă și Da’Vine Joy Randolph, Patti Harrison, Oscar Nunez, Bowen Yang și Brad Pitt într-un cameo. Personajul lui Pitt este prezent în trailer; un bărbat arătos, cu plete bogate vine să o salveze pe Loretta. De ce este bărbatul ăsta atât de frumos? „Tatăl meu a fost meteorolog”, răspunde el.

Lauren Huff, Entertainment Weekly, 16 decembrie

The Lost City va avea premiera în Statele Unite, pe 25 martie 2022. Sperăm să-l primim și noi pe marile ecrane din România.