Joni Mitchell are o surpriză pentru cei singuri de Crăciun.

Ed Sheeran, menestrelul din Urzeala tronurilor (Game of Thrones) și cel care strigă Jos pălăria! în fața celor de la Beatles în filmul Yesterday, respectiv Elton John care a salvat situația în Kingsman: Cercul de aur (Kingsman: The Golden Circle), iar melodia lui Crocodile Rock a făcut deliciul unui episod din Obsesia Evei (Killing Eve), au lansat la începutul lunii un video antrenant, prin care ne urează Crăciun fericit:

“So kiss me under the mistletoe / Pour out the wine let’s toast and pray for December snow / I know there’s been pain this year but it’s time to let go / Next year you never know, but for now, Merry Christmas!”  

„Așa că sărută-mă sub vâsc / Toarnă vinul să ciocnim și să ne rugăm pentru un Crăciun alb / Știm că a fost durere anul acesta, dar este timpul să uităm / Anul viitor nu știm ce va fi, dar deocamdată, Crăciun fericit”, cântă ei. (People)

Elton John, Ed Sheeran (Foto: Zakary Walters)
Elton John, Ed Sheeran (Foto: Zakary Walters)

Iar Joni Mitchell are o surpriză pentru cei singuri de Crăciun. La aproximativ 50 de ani de la debut, cântecul ei melancolic „River” are, în sfârșit, propriul videoclip. „River” a debutat pe albumul lui Mitchell din 1971, „Blue”.

„River exprimă regretul pentru sfârșitul unei relații… dar este și despre singurătate în perioada Crăciunului”, spune Mitchell într-un mesaj la sfârșitul clipului animat. „Un cântec de Crăciun pentru oamenii care sunt singuri de Crăciun! Avem nevoie de o melodie ca asta.” (Deadline)