Într-o conversație exclusivă cu E! News, starurile din Emily in Paris și-au dat cu părerea referitor la dilema Gabriel vs. Alfie. Iată ce au avut de spus:

Alfie (Lucien Laviscount), Gabriel (Lucas Bravo) - Emily in Paris (Netflix)
Alfie (Lucien Laviscount), Gabriel (Lucas Bravo) – Emily in Paris (Netflix)

Mon dieu! Suntem cu adevărat nehotărâți în legătură cu situația romantică a lui Emily din sezonul doi al serialului de succes de la Netflix, Emily in Paris.

După ce Emily (Lily Collins) și Gabriel (Lucas Bravo) au avut o noapte fierbinte la sfârșitul sezonului unu, am sperat că perechea va rămâne împreună în noul sezon. În schimb, Emily alege să-și ascundă sentimentele pentru Gabriel pentru a nu o trăda pe prietena ei Camille (Camille Razat), care se despărțise recent de bucătarul francez.

Deși inițial am avut sentimente mixte cu privire la decizia lui Emily, nu după mult timp am fost mulțumiți de statutul de singură la Paris al americancei, deoarece ni l-a adus în distribuție pe fermecătorul Alfie (Lucien Laviscount). Sarcastic, direct și fără drame, britanicul Alfie este exact opusul lui Gabriel și exact ceea ce Emily avea nevoie în acest sezon.

Totuși, la finalul sezonului, Emily s-a trezit la o răscruce: să încerce o relație de la distanță cu Alfie sau să încerce să dreagă lucrurile cu Gabriel? Din păcate, însă, Emily află că Gabriel și Camille au reluat relația… dar divagăm.

Acest cuadrilater amoros ne face să ne întrebăm care bărbat este mai potrivit pentru Emily: Gabriel sau Alfie? Așadar, E! News a stat de vorbă cu actorii care-i interpretează pe Gabriel, Camille și Alfie, să decidă ei care-i persoana potrivită pentru Emily… iar răspunsurile lor v-ar putea surprinde.

Adoptând o atitudine neutră, Bravo spune: „Mi-e greu să spun cine se potrivește mai bine cu Emily, pentru că sunt personaje atât de diferite. Gabriel este un tip confuz, romantic incurabil și pasional. Iar Alfie este foarte practic și lucrează în finanțe. Sunt două lumi diferite. Nu pot răspunde la această întrebare, la fel cum nici Emily nu poate răspunde la această întrebare.”

Deși Laviscount a încercat, de asemenea, să-și păstreze răspunsul neutru, atitudinea lui pro-Alfie a ieșit la suprafață nu după mult timp: „Cred că Emily are nevoie de cineva care să o scoată din rutina ei, în care serviciul ocupă primul loc”, a spus el. „Cred că Alfie îi oferă o portiță excelentă pentru a fi, pur și simplu, liberă și deschisă și să se gândească la ea în primul rând, fără a fi nevoită să-și facă griji pentru nimeni altcineva. Emily poate să fie ea însăși cu Alfie. Deci, dacă Alfie este acel tip pe termen lung… Cine știe?”

Cât despre Razat? Ea a fost mai tranșantă, declarând că Emily ar trebui să rămână cu Alfie, astfel încât „să-mi iau bărbatul înapoi”.

„Cred că Alfie este grozav”, a continuat ea. “Și cred că se potrivesc de minune pentru că este foarte amuzant. Și o face să râdă. Gabriel nu o face să râdă atât de mult. Este un alt gen de relație. Și cred că Emily are nevoie de cineva care să o facă să râdă.”

Alyssa Ray, E! News, 24 decembrie