Warner Bros. a lansat un nou trailer pentru viitoarea adaptare DC The Batman, cu Robert Pattinson în rolul eroului justițiar și Zoë Kravitz în rolul aliatului său neașteptat – Selina Kyle, alias Catwoman.

Robert Pattinson, Zoë Kravitz - The Batman
Robert Pattinson, Zoë Kravitz – The Batman

Noul trailer se concentrează pe relația dintre cele două personaje, prezentând secvențe în care Batman și Catwoman se luptă între ei, precum și un schimb de replici timide, mai pasionale.

„Ai o mulțime de pisici”, îi spune Batman lui Kyle, la o vizită în apartamentul anti-eroinei. „Am o slăbiciune pentru hoinari”, răspunde ea, ținând în mână ceea ce pare a fi un pahar cu lapte.

Maleficul Riddler interpretat de Paul Dano ocupă și el un rol proeminent în trailer. „Sunt aici doar pentru a dezvălui adevărul despre această hazna pe care o numim oraș”, spune Riddler.

Clipul include și imagini cu Batman parcurgând subteranul inundat al Gotham-ului, explozii de-a lungul țărmului metropolei și un atac la ceea ce pare a fi un miting politic. Trailerul se încheie cu Batman și Catwoman luptându-se cu o hoardă de bărbați înarmați pe o pasarelă industrială în ceață.

„Selina, nu-ți irosi viața”, avertizează Batman. „Nu-ți face griji, dragule”, răspunde Kyle. „Am nouă.”

Alături de Pattinson, Kravitz și Dano, în The Batman mai joacă: Colin Farrell, Andy Serkis, John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson și Jeffrey Wright. Matt Reeves este regizor și co-scenarist, alături de Peter Craig. Filmul urmează să apară în cinematografe pe 4 martie 2022.

J. Kim Murphy, Variety, 27 decembrie