Într-o conversație exclusivă cu E! News, starul din Emily in Paris, Philippine Leroy-Beaulieu, își spune părerea în privința finalului neașteptat al sezonului doi.

Philippine Leroy-Beaulieu - Emily in Paris (Netflix)
Philippine Leroy-Beaulieu – Emily in Paris (Netflix)

Sylvie îi spune au revoir lui Savoir.

În finala sezonului doi din Emily in Paris, Sylvie (interpretată de legendara Philippine Leroy-Beaulieu) o informează pe Madeline (Kate Walsh) că-și dă demisia. Ah, și că îi ia cu ea pe angajații loiali Luc (Bruno Gouery) și Julien (Samuel Arnold).

Iar aceasta nici măcar n-a fost cea mai șocantă parte a finalului, întrucât Sylvie o invită apoi pe Emily (Lily Collins) să se alăture noii ei firme de marketing. „Ești foarte, foarte bună în meseria ta”, îi spune Sylvie lui Emily în timpul unei întâlniri la prânz. „Asta ar însemna să stai la Paris mai mult decât ai plănuit”.

Ei bine, asta cu siguranță pregătește terenul pentru sezonul 3. Pentru mai multe informații despre decizia uluitoare a lui Sylvie, E! News a stat de vorbă Leroy-Beaulieu, care a dezvăluit totul despre lovitura de grație a specialistei în marketing. „N-am știut ce-au scris în scenariu pentru sfârșitul sezonului la început, când am început filmările”, povestește ea pentru E! News. „Dar am avut întotdeauna sentimentul că ascunde ceva. Sylvie avea un secret”.

După care, Leroy-Beaulieu dezvăluie că decizia lui Sylvie de a părăsi Savoir a fost un plan calculat, instigat de un apel telefonic al patronului american, Madeline. „La prima convorbire telefonică cu Madeline”, adaugă ea, „deja se gândea: „Nu-i a bună. Trebuie să iau măsuri. Nu suport asta”.

Cât despre faptul că Sylvie îi oferă lui Emily o poziție în noua firmă, Leroy-Beaulieu recunoaște că nu a fost chiar atât de surprinzător privind retrospectiv. „Nu era fan Emily”, mărturisește ea. “Dar o respecta cu adevărat pe Emily pentru talentul pe care îl avea. A văzut că aceasta era o tânără îndrăzneață, care avea talent și potențial.”

Cu toate acestea, după finalul în coadă de pește al sezonului doi, nu este clar dacă Emily a acceptat, de fapt, oferta de colaborare. Așa că Leroy-Beaulieu a fost întrebată direct dacă crede că Emily va accepta postul.

Răspunsul ei? „Dacă aș fi scenarist, aș spune să se ducă la Londra și să se  întâlnească cu Alfie pentru un episod. Iar apoi aș aduce-o înapoi la Paris și ar spune: „OK, vreau să lucrez cu Sylvie”.

După ce a clarificat că nu știe planul actual pentru evoluția lui Emily, ea a adăugat, totuși: „Cred că nu vor înceta colaborarea”.

Îmi închipui că va trebui să așteptăm sezonul trei să aflăm cum vor decurge lucrurile.

Alyssa Ray, E! News, 26 decembrie