La ora la care noi ne pregăteam pentru Revelion, revistele de profil din Statele Unite anunțau vestea tristă a trecerii în neființă a îndrăgitei actrițe Betty White. Pe 17 ianuarie ar fi împlinit 100 de ani.

Betty White
Betty White

Populara actriță a făcut publicul să râdă timp de peste 60 de ani atât pe micile ecrane cât și în filme. Era cunoscută mai ales pentru rolurile din The Mary Tyler Moore Show și Golden Girls. A fost nominalizată de 23 de ori la premiile Emmy și a câștigat de 6 statuete.

Twitter a fost inundat cu mesaje de adio:

Președintele Biden: Betty White a adus un zâmbet pe buzele multor generații de americani. Este o legendă culturală de care ne va fi foarte dor.

George Takei: Comoara noastră națională, Betty White, a trecut în neființă chiar înainte de a împlini 100 de ani. Sue Ann Nivens, iubita noastră Rose Nylund, s-a dus în ceruri pentru a încânta stelele cu stilul, umorul și farmecul ei inimitabil.

Ava DuVernay: 99 de ani aici și milioane de râsete lăsate în urmă. Fantastic!

Valerie Bertinelli: Doamne, cât de plin de lumină trebuie să fie Raiul acum!

Mel Brooks: Ce veste tristă. Betty White nu mai este. Ce păcat că nu vom avea parte de încă zece ani din prezența ei mereu caldă, grațioasă și plină de umor. A fost unică!

Kerry Washington: Of, Doamne! Raiul tocmai a primit un nou superstar cu care să sărbătorească în seara asta! O legendă, o deschizătoare de drumuri, o afurisită și o rază de soare care ne-a dăruit geniu creativ, bucurie și râsete timp de 99 de ani. Mulțumim pentru spiritul tău îndrăzneț și generos. Odihnește-te în pace!