Olivia Colman povestește că a fost o fană atât de „înfocată” a dramei lui Sally Rooney „Normal People”, încât a fost un chin să-l privească în ochi pe actorul irlandez Paul Mescal, când l-a întâlnit pe platoul de filmare al dramei Fiica ascunsă (The Lost Daughter).

Olivia Colman, Paul Mescal - Fiica ascunsă (Netflix)
Olivia Colman, Paul Mescal – Fiica ascunsă (Netflix)

Mescal – care joacă alături de Colman în Fiica ascunsă, debutul regizoral al lui Maggie Gyllenhaal – a devenit celebru prin interpretarea lui Connell, studentul sensibil din Oameni normali (Normal People). Mescal a fost nominalizat la premiile Emmy și BAFTA pentru interpretarea lui în serial.

Colman – de trei ori laureată cu premiul BAFTA – a spus că a fost „foarte emoționată” când l-a întâlnit pentru prima dată pe Mescal în timp ce filma Fiica ascunsă.

„Eram o fană înfocată după vizionarea serialului Oameni normali”, a declarat ea pentru ziarul The Sun.

„Nu l-am putut privi în ochi când ne-am întâlnit prima dată. Este atât de amabil și drăguț și o persoană cumsecade. Și cântă frumos. Este pur și simplu grozav. Este cel mai simpatic și cel mai grozav. Își iubește familia și este atât de strălucit în ceea ce face. Interpretarea lui este minunată”.

Ulterior, Colman a glumit că a improvizat o scenă în timpul filmărilor la Fiica ascunsă, astfel încât să poată cocheta cu Mescal pe ecran.

“Este întotdeauna plăcut, dar asta nici măcar n-a fost în scenariu. Pur și simplu am improvizat”, a spus ea când a fost întrebată dacă i-a plăcut să filmeze scena respectivă. După care a recunoscut că, de fapt, scena a fost în scenariu.

În Fiica ascunsă, Colman joacă rolul unei profesoare de la Harvard care se trezește punând la îndoială multe dintre alegerile pe care le-a făcut în viață, în timpul unei vacanțe tulburătoare pe o insulă grecească. Filmul — care a fost scris și regizat de Maggie Gyllenhaal — este o adaptare după cel mai bine vândut roman al autoarei italiene, care publică sub pseudonimul Elena Ferrante.

Zac Ntim, Insider, 31 decembrie 2021