Dacă, la fel ca noi, ați văzut dintr-o suflare cel de-al doilea sezon al serialului Emily in Paris, probabil deja așteptați cu nerăbdare a treia ediție a hitului Netflix (care, deși nu a fost confirmată, încă, este în mod clar așteptată). Pentru a spori suspansul, unii fani perpetuează zvonul că s-ar putea să revedem un chip familiar când Emily et le gang revin pe ecrane, și totul are de-a face cu reinițializarea Totul despre sex (Sex and the City), de la HBO…

Lily Collins - Emily in Paris (Netflix), Kim Cattrall - Totul despre sex (HBO)
Lily Collins – Emily in Paris (Netflix), Kim Cattrall – Totul despre sex (HBO)

Exact! Se pare că unii fani Emily in Paris consideră că Samantha Jones (interpretată de Kim Cattrall) din TDSx ar trebui să aibă o apariție cameo în sezonul viitor, având în vedere că Samantha s-a mutat peste ocean, în Europa și locuiește în prezent la Londra – spre deosebire de fostele prietene Carrie Bradshaw, Miranda Hobbs și Charlotte York Goldenblatt, care sunt, încă, la New York.

Luând cu asalt rețelele de socializare, fanii ambelor seriale și-au împărtășit entuziasmul cu privire la o potențială intersectare și, sincer, asta simțim și noi. „Teoria actuală: Samantha se presupune că s-a mutat în străinătate, de vreme ce lipsește din noul serial Și uite așa… Apoi apare pe neașteptate într-un episod din Emily in Paris”, a scris pe Twitter un telespectator.

„Ar fi fost mai bine dacă ar fi explicat absența ei spunând că Samantha Jones este acum șefa lui Emily (Lily Collins) la Paris”, și-a dat cu părerea un alt fan, la care un al treilea a comentat: „Ar fi la cataramă cu Sylvie”.

Un alt abonat Twitter a spus: „N-ar fi extraordinar dacă Emily ar merge să-l vadă pe Alfie la Londra și s-ar întâlni cu Samantha Jones?”

Alți fani au remarcat că ambele seriale au același creator, Darren Star, ceea ce face ideea apariției lui Samantha în Emily in Paris cu atât mai plauzibilă.

Ce ziceți de o petiție pentru a o aduce pe Samantha Jones în scenariul Emily in Paris?

Jade Biggs, Cosmopolitan, 31 decembrie 2020