Serialul cu Lily Collins va reveni pentru mai multe aventuri pariziene.

Lucien Laviscount, Lily Collins - Emily in Paris (Foto: Carole Bethuel/Netflix)
Lucien Laviscount, Lily Collins – Emily in Paris (Foto: Carole Bethuel/Netflix)

Spuneți bonjour la încă două sezoane ale serialului Emily in Paris!

Luni, Netflix a anunțat că foarte popularul serial comedie-romantică va reveni pentru al treilea și al patrulea sezon. Creat de Darren Star, Emily in Paris ne-o prezintă pe Lily Collins în rolul titularei Emily, în timp ce încearcă să se adapteze vieții pariziene și face un faux-pas sau două pe parcurs.

Emily, o specialistă în marketing ambițioasă, din Chicago, obține jobul de vis la Paris în sezonul 1, dar, în curând, constată că franceza ei nivel Rosetta Stone și atitudinea abordată nu sunt suficiente pentru a se descurca în unele ocazii mai complicate ale vieții franceze. Adăugați în combinație un vecin de vis de la parter (Lucas Bravo), a cărui iubită este una dintre puținele prietene ale lui Emily la Paris, iar lucrurile se complică și mai mult.

Sezonul 2, care a debutat la Netflix luna trecută, ne-o arată pe Emily bucurându-se ceva mai mult de viața și cultura franceză, cu ajutorul celei mai bune prietene, Mindy (Ashley Park). Ea întâlnește, de asemenea, un nou potențial iubit (Lucien Laviscount) la cursul de franceză. Sezonul se încheie în coadă de pește, când unele schimbări neașteptate în companie o forțează pe Emily să decidă dacă va rămâne să-și construiască o carieră la Paris sau se va întoarce definitiv la Chicago-ul ei iubit.

Având în vedere titlul serialului și știrea despre încă două sezoane, presupunem că Emily va rămâne la Paris pentru ceva timp…

Ruth Kinane, Entertainment Weekly, 10 ianuarie