În episodul 6 din Și uite așa… (And Just Like That…), văduva noastră preferată, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), se mută într-un apartament modern, pe malul apei, cu prea multă lumină (se pare că există și așa ceva) și un bip neîncetat de a cărui origine nu-și poate da seama. Este frigiderul? Soneria? Mașina de spălat vase? La o convorbire telefonică cu Anthony, organizatorul de evenimente devenit brutar insistă că este mașina de spălat vase pentru că… ei bine, este întotdeauna mașina de spălat vase. Nu era! Dar, ca telespectatori, nu ne-am putut abține să nu ne întrebăm: ce-i cu bip-ul acela?

Sarah Jessica Parker - Și uite așa... (HBO)
Sarah Jessica Parker – Și uite așa… (HBO)

Când Carrie sună în cele din urmă administrația clădirii pentru a cere ajutor la determinarea sursei semnalului sonor, am presupus că în sfârșit vom primi un răspuns. Dar administrația nu se poate ocupa de problemă până luni, iar episodul – și șederea lui Carrie în apartamentul elegant – se termină înainte de luni.

Deci… ce a fost bip-ul?!?! Ei bine, aflăm dintr-un podcast, de fapt, de la unul din fanii podcastului cu un ochi expert, care și-a dat seama despre ce este vorba.

Vedeți voi, bucătăria nouă și elegantă a lui Carrie are o mulțime de gadgeturi ultimul răcnet: mașină de spălat vase, frigider, cuptor. Dar există un aparat căruia Carrie nu îi acordă atenție: aragazul. Într-o înregistrare vocală în Podcastul Reboot, prietena emisiunii Sara Shelton  a explicat că, la fel ca Carrie, și ea s-a mutat într-un apartament modern, cu exact același tip de aragaz. Și odată cu acel aragaz, a venit și bip-ul enervant, dar în condiții foarte specifice: când ceva este așezat pe plită pentru o perioadă lungă de timp.

Sarah Jessica Parker - Și uite așa... (HBO)
Sarah Jessica Parker – Și uite așa… (HBO)

A fost tot timpul în fața ochilor noștri: o tigaie așezată pe unul din ochiurile aragazului electric al lui Carrie. Mister rezolvat!

PureWow, 14 ianuarie

Noroc că eroina noastră s-a mutat repede. Tigăile astea sunt periculoase. Bip-ul acela te scoate din minți îndeajuns să îți dorești să… Nu-i așa, Issa?