În The Golden Girls, personajele aveau între 47-55 de ani, în timp ce doamnele din Și uite așa… (And Just Like That…) au 54 și 55 de ani.

Și uite așa… Internetul a rămas mască!

Și uite așa... / The Golden Girls (HBO / Getty Images)
Și uite așa… / The Golden Girls (HBO / Getty Images)

Recent, a ieșit la iveală că eroinele reimaginării Sex and the City au aproape aceeași vârstă cu personajele principale din The Golden Girls, în timpul primului sezon al serialului.

Discuția a început pe rețelele de socializare luna trecută, după decesul starului The Golden Girls, Betty White.

Câteva persoane au subliniat că Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) și Charlotte (Kristin Davis), respectiv Dorothy (Beatrice Arthur), Blanche (Rue McClanahan) și Rose (Betty White) – The Golden Girls, au vârste similare, în ciuda diferențelor evidente între înfățișarea lor.

„Personajele principale din primul sezon din The Golden Girls sunt mai tinere decât cele din reiterarea Sex and The City (53/54 în Golden Girls și 54/55 în Și uite așa…) Uimitor cât de diferită este acum viziunea noastră legată de femeile la acea vârstă.”, a postat un utilizator Twitter.

„Modul în care este percepută vârsta acum” este mult diferit de cum era cu ani în urmă.

Utilizatorii Twitter susțin afirmația de mai sus, sugerând că în spatele diferenței se află schimbarea perspectivei societății și tehnicile îmbunătățite de styling.

„În mod evident, percepția noastră despre ceea ce înseamnă să fii la vârsta de 50, 60 de ani etc. s-a schimbat destul de mult în ultimii 35 de ani, dar aici, o mare parte se datorează coafurilor și vopselei de păr (care este un punct al intrigii în Și uite așa…),” remarcă un alt utilizator Twitter.

„Doamnele din The Golden Girls făceau parte dintr-o generație care considera că, odată ce femeile împlinesc 40 de ani, sunt „bătrâne”, între timp ce noi, încetul cu încetul, le permitem femeilor să îmbătrânească așa cum și-ar dori”, adaugă un alt fan Și uite așa…

Joelle Goldstein, People, 19 ianuarie