Pe scurt… stați așa, nu! Lăsați-o cum a picat. Kristen Bell vrea să-l păstreze lung.

Actrița joacă într-un nou serial Netflix cu un titlu care durează mai mult decât iepurașul Duracell: Femeia din casa de vizavi de fata de la fereastră  (The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window).

Kristen Bell - Femeia din casa de vizavi de fata de la fereastră (Netflix)
Kristen Bell – Femeia din casa de vizavi de fata de la fereastră (Netflix)

În serial, ea joacă rolul unei femei intrigate de un nou vecin arătos și crede că a fost martora unei crime. Netflix a vrut să scurteze titlul serialului, dar Bell a insistat să-l păstreze.

„Am spus: ‘Sub nici o formă’, pentru că este un fel de reverență. Acest serial este cu siguranță o dramă psihologică satirică”, a spus ea pentru Today.

Bell a spus că serialul și titlul fac trimitere la alte proiecte care au apărut înainte.

 „Se bazează pe toate aceste romane psihologice care au fost scrise pentru femei, de către femei”, a spus ea. „Formula este întotdeauna aceeași. Ea bea prea mult. S-ar putea să amestece băutura cu pastile. Ea crede că vede o crimă. Nimeni nu o crede. Sunt atâtea clișee, încât ne-am gândit că era timpul ca cineva să facă haz de ele.

„Așadar, sperăm că titlul va fi un indiciu că luăm în râs genul pe tot parcursul. Și cred că nu știam că am așteptat toată cariera să fac cea mai bună interpretare proastă pentru acest serial.”

Femeia din casa de vizavi de fata de la fereastră  este o poveste polițistă și thriller, dar și satiră. Împletirea genurilor a reprezentat o provocare pentru Bell.

„Aceasta a fost una dintre problemele mele principale. Mă întrebam: „încerc să o joc serios, dar este amuzant?” Iar apoi mi s-a tot spus: „Da, pur și simplu joac-o cât se poate de serios. Totul în jur este amuzant”, a spus ea.

„Simt că am reușit o interpretare destul de serioasă și apoi a ajuns să fie pur și simplu comică.”

Drew Weisholtz, Today, 20 ianuarie

Femeia din casa de vizavi de fata de la fereastră  (The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window) va avea premiera la Netflix, pe 28 ianuarie.