O nouă zi, un nou partener, o nouă crimă de rezolvat.

Will Arnett, Ken Jeong - Murderville (Netflix)
Will Arnett, Ken Jeong – Murderville (Netflix)

Will Arnett și o serie de invitați celebri, printre care Ken Jeong, Annie Murphy, Kumail Nanjiani și Sharon Stone, vor juca fără scenariu pentru a rezolva cazul unei crime, în viitorul serial de comedie de la Netflix Murderville. Bazat pe Murder in Successville de la BBC3, Murderville este creat, scris și produs de Krister Johnson.

Programat să aibă premiera pe 3 februarie, Murderville spune povestea lui Terry Seattle (Will Arnett), un detectiv senior al Diviziei de Omucideri. Pentru Terry, fiecare zi înseamnă un nou caz de crimă și o nouă vedetă invitată ca partener. Dar iată chichița: vedeta invitată în fiecare episod nu primește scenariu. Ei habar n-au ce urmează să li se întâmple. Vedetele invitate împreună cu Terry Seattle vor trebui să-și improvizeze drumul spre rezolvarea cazului… dar va fi sarcina fiecărui invitat celebru să numească criminalul.

În trailer, vedetele invitate își scot la iveală tehnicile de rezolvare a crimelor și de improvizație, uneori izbucnind în râs pe parcurs. Starurile invitate, printre care se numără și Conan O’Brien și Marshawn Lynch, se deghizează absurd, se împiedică de indicii, totul cu scopul de a dezvălui marea surpriză ei înșiși. Iată trailerul:

Alexandra Del Rosario, Deadline, 24 ianuarie