Dezastre! Ei bine, ei au spus-o. Noul film al lui Dennis Dugan este o încercare înfricoșător de ineptă de comedie romantică.

Ca premisă pentru comedie, o nuntă este un punct de plecare destul de sigur, care le permite unor personaje care de obicei nu s-ar intersecta niciodată să se întâlnească în fire narative din ce în ce mai încâlcite. Aproape că trebuie să încerci ca s-o dai în bară. Dennis Dugan o dă în bară cu siguranță în Iubire, nunți & alte dezastre (Love, Weddings & Other Disasters), o comedie romantică neamuzantă, plină de clișee și uneori vexantă, pe care a scris-o și regizat-o.

Piesa centrală din Iubire, nunți & alte dezastre este o poveste dulce, captivantă despre dragostea tomnatică, improbabilă. dintre o celebritate în lumea cateringului, imposibil de pretențios, interpretat Jeremy Irons (perfect distribuit), și spiritul liber de vârstă adecvată, cu deficiență de vedere (o Diane Keaton minunată) care reușește să găsească o inimă caldă sub comportamentul lui glacial.

Restul este un amalgam la întâmplare de povești lax interconectate, care, cu excepția scenelor care-i implică pe Keaton și Irons, parcurg o gamă largă de la anost de previzibile la copleșitor de ridicole.

Jeremy Irons, Diane Keaton - Iubire, nunți & alte dezastre
Jeremy Irons, Diane Keaton – Iubire, nunți & alte dezastre

Ați auzit desigur despre un film sau altul că ar fi „perfect pentru streaming”. Dar Iubire, nunți & alte dezastre se potrivește cu adevărat acestei descrieri. Chiar ar fi indicat să fie urmărit doar în circumstanțe care îți permit să apeși pe butonul fast forward în timpul scenelor care sunt fie dureros de neamuzante, fie plictisitor de fade. (Variety)

Iubire, nunți & alte dezastre (Love, Weddings & Other Disasters) va avea premiera la HBO… nu știu când pentru că aplicația este neclară în acest sens.

Advertisement