Turul de presă pentru Batman (The Batman) abia a început, dar ținutele lui Zoë Kravitz sunt deja unul dintre punctele culminante ale modei anului 2022. Actrița tocmai ne-a onorat cu o rochie neagră incredibilă, la premiera din New York.

Zoë Kravitz la premiera Batman (Getty Images)
Zoë Kravitz la premiera Batman (Getty Images)

Rochia personalizată Oscar de la Renta, cea mai recentă ținută a lui Zoë este un salut de netăgăduit adresat alter-ego-ului ei de pe ecran, Catwoman. Designul fără bretele este o rochie-coloană lungă până la pământ, cu un corset cu șireturi, decoltat până spre buric. Uimitor, nu-i așa? Dar ăsta nu-i nici pe departe lucrul cel mai interesant, nu dom’le. Rochia lui Zoë are, de asemenea, două siluete de pisică decupate în partea de sus a rochiei – un omagiu vestimentar adus lui Catwoman. Ținuta este formidabilă; de la designul elegant până la fascinația nedisimulată pentru personajul ei, cel mai recent look al lui Zoë este senzația momentului.

Zoë și-a purtat părul prins la spate, cu bretonul scurt pieptănat în lateral, cu excepția unei bucle simpatice la mijloc. În ceea ce privește machiajul, apelează la minimalism, cu nasul și obrajii au naturel, și un fard de pleoape nude, subtil pentru a întregi sprâncenele stufoase și buzele de o nuanță roz-pal. De asemenea, actrița este o fană a revenirii la manichiura franțuzească, decorându-și unghiile lungi cu o margine rotunjită, delicată.

Natasha Harding, Cosmopolitan, 2 martie