Compania Pawp intenționează să doneze 10.000 de dolari pentru adăposturile pentru animalele de companie, de fiecare dată când The Power of the Dog este menționat verbal în timpul transmisiunii Oscar de duminică, 27 martie.

Benedict Cumberbatch, În ghearele câinilor (Netflix/Getty Images)
Benedict Cumberbatch, În ghearele câinilor (Netflix/Getty Images)

The Power of the Dog (În ghearele câinilor), drama western a lui Jane Campion, cu Benedict Cumberbatch și Kirsten Dunst, va avea puterea de a schimba viețile a nenumărați căței. Sau mai bine zis, ține în ghearele lui soarta multor cățeluși.

Într-un comunicat de presă, Pawp – un sistem de asistență 24/7 pentru stăpânii de animale de companie – și-a anunțat planul de a transforma cea de-a 94-a ediție anuală a Premiilor Academiei, într-unul dintre cele mai importante evenimente caritabile pentru animale ale anului – prin The Power of the Dog.

Potrivit comunicatului, Pawp va monitoriza difuzarea Oscarurilor 2022 duminică, 27 martie, pentru mențiuni despre „cel mai nominalizat film, liderul de haită al anului”. De fiecare dată când filmul The Power of the Dog este menționat verbal în timpul transmisiunii Oscar, Pawp va dona 10.000 de dolari pentru adăposturile de animale. Instituția în slujba animalelor de companie este hotărâtă să doneze în timpul Premiilor Academiei de anul acesta, până la 1.000.000 de dolari pentru a ajuta animalele din adăposturi.

„Deși The Power of the Dog nu are nimic de-a face cu câinii, compania Pawp este încântată că este cel mai nominalizat film, o garanție că animăluțele amărâte vor fi adevărații câștigători ai acestui an”, spune Marc Atiyeh, CEO al Pawp, în comunicat.

The Power of the Dog este nominalizat la 12 premii Oscar, inclusiv cel mai bun film, cel mai bun regizor, cu 4 actori nominalizați la categoriile de interpretare. Aceste nominalizări asigură că titlul filmului va fi menționat de mai multe ori pe parcursul premiilor Oscar 2022. The Power of the Dog a câștigat deja Globul de Aur 2022 pentru cel mai bun film – dramă, Premiul Critic’s Choice 2022 pentru cel mai bun film și zeci de alte premii.

Premiile Oscar din 2022 vor fi difuzate duminică, de la Dolby Theatre din Hollywood.

Kelly Bender, People, 24 martie