Channing Tatum spune că co-starul lui din Orașul pierdut (The Lost City), Brad Pitt, este „tot ce te-ai aștepta să fie” în persoană.

Channing Tatum, Orașul pierdut / Brad Pitt, Legendele toamnei (Foto: Everett Collection)
Channing Tatum, Orașul pierdut / Brad Pitt, Legendele toamnei (Foto: Everett Collection)

Channing Tatum a avut în minte un alt idol al femeilor când și-a pregătit rolul și aspectul personajului său din Orașul pierdut: pe nimeni altul decât co-starul Brad Pitt!

Într-un interviu cu Ellen DeGeneres înainte de lansarea comediei în cinematografe, actorul în vârstă de 41 de ani a spus că nu numai că a fost inspirat de Pitt, în vârstă de 58 de ani, în interpretarea personajului său Alan/Dash, ci a avut în minte un rol specific, din 1994, al câștigătorului premiului Oscar.

„De fapt, am specificat… trebuie să port perucă când înfățișez modelul de copertă, pe Dash și am spus: „Vreau să arăt ca Brad Pitt în Legendele toamnei (Legends of the Fall)”, mărturisește Tatum.

„Puteți, vă rog, să mă faceți să arăt ca el? Făceți-mă cât se poate de aproape de asta”, își amintește el.

În film, Sandra Bullock o interpretează pe Loretta Sage, o autoare de romane de dragoste retrasă, care scrie intrigi aventuroase, exotice. Tatum joacă rolul lui Alan Caprison/Dash McMahon, modelul de copertă folosit de romanele Lorettei.

În timp ce perechea se află în turneu, promovând cea mai recentă carte, Loretta este răpită de un miliardar (interpretat de Daniel Radcliffe) care speră că ea îl poate conduce către o comoară străveche, prezentată în ultima ei intrigă.

Alan, dorind să arate că este la fel de eroic în viața reală ca și personajul din cărțile ei, încearcă s-o salveze pe autoare cu ajutorul unui prieten, interpretat de Brad Pitt.

În ceea ce privește relația lui cu Pitt în afara platoului de filmare, Tatum i-a spus lui DeGeneres că cei doi au „mers pe motociclete” împreună și că Pitt este „tot ce te-ai aștepta să fie” în persoană.

Și deși oamenii s-ar putea să-l cunoască pe actorul din Interviu cu un vampir (Interview with the Vampire) pentru roluri mai serioase, sincronizarea lui comică este de top, potrivit lui Tatum.

„Este atât de amuzant în [The Lost City]”, adaugă el. “Cred că oamenii pur și simplu nu știu cât de amuzant este. Cred că a mai făcut comedii, dar nimic atât de amplu.”

Jen Jouneau, People, 24 martie