Tony Shalhoub își reia rolul din Monk

Laureatul Emmy, Tony Shalhoub, a reluat rolul microbofobului Adrian Monk, pentru a ne arăta ce face renumitul detectiv din San Francisco, în timpul pandemiei de coronavirus.

Activitățile de carantină ale lui Monk includ spălarea viguroasă a mâinilor, curățarea suprafețelor, purtarea mănușilor chirurgicale pe mâini… și picioare – spălarea fructelor și legumelor în mașina de spălat vase și dezinfectarea corespondenței în  cuptorul cu microunde, printre alte măsuri de igienă extreme pe care le aplică din cauza tulburării obsesiv-compulsive de care suferă.

Stând la o distanță de 1,5 metri în timpul unei convorbiri video, îi întreabă pe colegii Natalie Teeger (Traylor Howard), căpitanul Stottlemeyer (Ted Levine) și Randy Disher (Jason Gray-Stanford) dacă „n-au niște gel antibacterian în plus?”

„Nu mai am decât 12 cutii”, explică el. „Nu stochez ilegal, Randy, dacă le-am cumpărat acum 20 de ani.”

Mai târziu în videoclip, Shalhoub renunță la personajul Monk și se adresează telespectatorilor direct, ca el însuși, în timp ce mângâie un cățel  mițos.

“Sper că sunteți cu toții atenți și respectați normele de igienă. Suntem cu toții Monk acum”, spune el. “Luna trecuta, eu și soția mea, Brooke am contractat virusul si am avut câteva săptămâni dificile. Dar ne dăm seama că atât de multe alte persoane au suferit mult mai rău.”

După ce ne-a asigurat că s-au vindecat, actorul a mulțumit personalului medical și primilor respondenți, ieșind pe balcon pentru a-i ovaționa. (LA Times)

Jim Parsons și-a vopsit părul blond

Jim Parsons

Acum câteva zile, când a apărut într-o emisiune a postului TV SiriusXM, vedeta din Teoria Big Bang (The Big Bang Theory), Jim Parsons, și-a surprins fanii cu o freză blond-platinat. Motivul părului blond, explică el, este simplu:

„Carantina provoacă schimbări”, a spus Parsons gazdei emisiunii, Jess Cagle. „Am vrut să condimentez puțin lucrurile pentru soț [Todd Spiewak].”

Parsons, de patru ori câștigător al premiului Emmy, promovează în prezent serialul Hollywood (Netflix), care prezintă o abordare revizionistă a epocii de aur a cinematografiei. Parsons interpretează o versiune ficționalizată a lui Henry Willson, un impresar care îl supune pe Rock Hudson (Jake Picking) la abuzuri verbale și sexuale, în timp ce îl pregătește pentru gloria în lumea filmului.

Luna trecută, Parsons i-a spus lui Jimmy Kimmel că încearcă și alte cariere artistice, precum pictura, în timpul carantinei din cauza COVID-19, deoarece „locurile de muncă actuale nu sunt garantate”.

Iar acum se alătură unei serii de celebrități care își folosesc timpul din auto-izolare pentru a-și schimba înfățișarea (v. Elle Fanning). (HuffPost)