Tânărul Sheldon (Young Sheldon) tocmai ne-a bucurat cu o reuniune surpriză „Shamy”.

Tânărul Sheldon (HBO)
Tânărul Sheldon (HBO)

În primul episod al sezonului 4, Jim Parsons s-a reunit cu Mayim Bialik, care și-a reluat rolul din Teoria Big Bang (The Big Bang Theory) – dr. Amy Farrah Fowler, soția lui Sheldon, ca voce de fundal. În timp ce familia Cooper era adunată în curtea din spate pentru a sărbători absolvirea liceului pentru Sheldon, precum și absolvirea clasei a șasea a surorii gemene Missy, Sheldon-naratorul (cu vocea lui Parsons) spune că „a fost cea mai frumoasă petrecere de absolvire la care am participat… până am ținut una pentru fiul meu, Leonard Cooper.”

„Am vrut ca numele lui să fie Leonard Nimoy Cooper, dar Amy nu m-a lăsat”, mărturisește el. Aici Bialik intervine pe post de jumătatea mai bună a lui Sheldon și spune: „Zi mersi că te-am lăsat să-l numești Leonard”. Ce a urmat a fost un schimb de „Te iubesc”, înainte ca episodul să se termine.

Mai jos, co-creatorul seriei, Steve Molaro, oferă TVLine povestea acelei reuniuni neașteptate a personajelor din Teoria Big Bang și a acestei revelații drăguțe.

TVLINE | A fost cameo-ul lui Mayim Bialik în plan încă de la începutul acestui an, când acest episod a fost inițial destinat finalului sezonului 3?
[Vocea de fundal a lui Amy] nu era încă în scenariu [pre-pandemic], dar faptul că Sheldon pomenește de fiul său, Leonard Cooper, a fost dintotdeauna.

TVLINE | Atunci când v-a venit ideea de a-i reuni astfel pe Sheldon și Amy?
Când am trecut în revistă scenariul, am vrut să adaug o glumă la care mă gândeam de multă vreme: că Sheldon ar dori să-și numească fiul Leonard și să-i dea al doilea nume Nimoy. Apoi am cochetat cu [ideea]: „Nu ar fi frumos să o auzim pe Amy spunând: „Zi mersi că te-am lăsat să-l numești Leonard”? Și m-am gândit: „Ei bine, narațiunea n-are reguli. Hai să introducem gluma și să vedem dacă Mayim va fi de acord.” Am sunat-o pe Mayim și a fost bucuroasă să participe; a considerat că-i foarte nostim.

TVLINE | Sunt șanse ca Sheldon să fi vrut să-și numească fiul nu numai după Leonard Nimoy, ci și după bunul său prieten, Leonard Hofstadter?
Dar este numit după Hofstadter. Numele al doilea, al lui Nimoy mi s-a părut un bonus, dar în ceea ce mă privește a fost numit după Leonard Hofstadter, cu siguranță, fără nici o îndoială.

TVLINE | Cu Big Bang, intriga nu era niciodată planificată prea mult în avans. Dar, cu fiecare dezvăluire despre viitor din Tânărul Sheldon, pare că ați stabilit o imagine din ce în ce mai clară despre cum arată viața lui Sheldon după evenimentele din finalul serialului Teoria Big Bang, din 2019. A devenit asta o parte a obiectivului cu acest spinoff?
Nu există un plan prestabilit, dar am propriile mele gânduri despre evoluția personajelor și relația dintre Sheldon și Amy. Dacă pare potrivit să strecor ceva ici-colo, îmi place foarte mult să fac asta.

TVLINE | Acest sezon ar trebui să-l urmeze pe Sheldon la facultate, la East Texas Tech. V-au obligat noile protocoale COVID atât de stricte să schimbați temporar angrenajul povestirii? Îmi imaginez că ar fi extrem de greu să filmezi acum unele dintre scenele din campus, probabil cu o mulțime de figuranți.
A trebuit să începem să scriem înainte să știm când revenim la producție, așa că a părut mai ușor să nu ne grăbim cu facultatea și să stăm cu familia Cooper vara aceea [înainte de începerea școlii]. Undeva în jurul episodului 6 este momentul în care va începe viața lui de student.

TVLINE | Cum arată o vară acasă la familia Cooper?
Cu siguranță ies din casă. Sheldon și Missy merg într-o tabără religioasă, Sheldon se oferă voluntar ca ghid la Muzeul trenurilor… Ieșim în lume, doar că nu suntem încă într-un campus universitar.

TVLINE | Vor avea impact noile protocoale asupra timpului de ecran pentru unele dintre personajele recurente ale serialului, precum Dale (Craig T. Nelson) – care se împacă cu Connie în primul episod și Dr. Sturgis (Wallace Shawn), care predă la East Texas Tech?
Protocoalele îl vor afecta pe Dr. Sturgis. Craig T. este aici, în L.A. și își face apariția într-o serie de episoade viitoare. Wallace Shawn este la New York. Va apărea în viitoarele episoade, vom filma scene în New York pe care le vom insera în serial. Dr. Sturgis se va întoarce puțin mai târziu în sezon, dar, deocamdată, este, într-adevăr, o problemă.

Ryan Schwartz, TVLine, 5 noiembrie

Advertisement