Eu însămi iubesc natura și îmi doresc să trăim frumos pe planeta Pământ. Subscriu inițiativei colegului de la Movie Zone și amintesc de filmul Chemarea străbunilor, cu intriga bazată pe explorarea naturii – în special „puterea naturii” și „relația omului cu natura”.

Movie Zone

Va povesteam in articolul Cum arata viitorul? ca una dintre masurile de a avea un impact pozitiv asupra planetei este ca am sa dedic luna noiembrie productiilor care se ocupa de problema schimbarilor climatice si impactul omului asupra naturii. O initiativa in care vreau sa se alature cat mai multe persoane care prin citirea recenziilor vor fi impulsionati sa vizioneze genul acesta de productii, dupa care sa actioneze in consecinta de cauza.

Eu am observat la mine ca dupa ce vizionez un asemenea documentar ajung sa ma gandesc mai serios la problemele de mediu dar cu cat trece timpul peste ce am vizionat cu atat uit mai repede ceea ce este important in aceasta lupta. De aceea cred ca o reamintire continua a anumitor lucruri te pot tine in directia care ti-ai setat-o.

Pe langa vizionatul de productii de aceasta factura si scris recenzii hai sa va spun ce mai…

View original post 160 more words