Dacă v-ați întrebat de ce versiunea mai tânără a lui Melissa McCarthy din Forța Tunetului (Thunder Force) seamănă atât de mult cu ea, nu sunteți singurii. Se pare că Lydia Berman la tinerețe este interpretată de fiica lui McCarthy, Vivian Falcone. Filmul Netflix, care a avut premiera pe 9 aprilie, este povestea a două bune prietene din copilărie, înstrăinate, care devin o echipă neverosimilă de super-eroine și încearcă să salveze Chicago de răufăcători cu superputeri, cunoscuți sub numele de Nelegiuiți. Rolul Lydia nu este singura conexiune familială din film, însă, întrucât sora mai mică a lui Vivian, Georgette, joacă rolul fetei care spune: „Doamna aia a aruncat un autobuz”, iar Forța Tunetului a fost scris și regizat de soțul lui McCarthy și tatăl fetelor, Ben Falcone.

Melissa McCarthy, Forța Tunetului (Netflix)
Melissa McCarthy, Forța Tunetului (Netflix)

Nu este prima dată când Vivian lucrează cu părinții; a jucat o versiune mai tânără a lui McCarthy în Șefa (The Boss), din 2016, care a fost, de asemenea, scris și regizat de Falcone. Deși McCarthy și Falcone au obiceiul de a lucra împreună – McCarthy a jucat în toate cele șase filme ale regizorului – ca regulă au încercat să-și țină copiii departe de actorie. “Am încercat oarecum s-o îndepărtăm pe Vivian de actorie, dar este foarte pricepută la asta. Aveam nevoie de o persoană care să o interpreteze pe Lydia la vârsta de 12 ani, iar Vivian  seamănă bucățică ruptă cu Melissa la acea vârstă”, a declarat Ben într-un interviu de promovare al filmului Forța Tunetului.

El a adăugat: „Este ca mama ei în sensul că poate rămâne în rol și îi poți sugera moduri alternative în care scena poate fi interpretată, astfel încât să fie mai amuzantă sau diferită – iar ea este capabilă să facă aceste ajustări.” Avem ocazia doar să întrezărim sincronizarea comică a lui Vivian în Forța Tunetului, mai ales când rostește excelent: „Treci în tomberonul ăla, pentru că acolo-i locul gunoaielor”. Sperăm ca în viitor să avem parte de mai multe colaborări în familie!

Grayson Gilcrease, Popsugar, 16 aprilie