N-am să critic anul 2021. Nu-i vina lui! E vina voastră că v-ați uitat la emisiunile de știri, în loc de filme și seriale recomandate de FilmSerial. 🙂 Netflix a încheiat anul cu o nouă ediție Death to…, de data aceasta, evident, Death to 2021 (Să moară 2021). Deși a fost nostimă pe alocuri, au făcut greșeala să râdă de Prințul Philip al Marii Britanii. Prințul Philip o fi avut și el păcatele lui, ca orice ființă umană, dar în mod sigur a fost mai gentleman decât scenariștii Death to 2021.

Ilustrăm rămasul bun de anul acesta cu desenul viu colorat al Aurorei – Ecoarta, căreia îi mulțumim astfel că ne-a înseninat viața cu talentul ei.  Sperăm să se întoarcă în curând în mijlocul nostru.

Crabul Blue - Ecoarta
Crabul Blue – Ecoarta

Tot acum le mulțumim prietenilor blogului FilmSerial, de data aceasta cu un link la postarea mea preferată de pe blogul lor.

A fost destul de greu să mă opresc la un singur link de pe AlluringCreations al Patriciei Furstenberg. Pe blogul ei găsești istorie, literatură, recomandări de filme, recenzii de cărți. Mărturisesc sincer că am învățat multe despre România de la ea. Iar postarea mea favorită este despre Castelul Bran.

Pe Issabela Cotelin o știți cu toții. Poetă, prozatoare, cronicar de film… Cu bucurie și uimire m-am trezit muza ei. 🙂

Cristina, maestra fericirii din clipă – cel mai sensibil suflet de pe WordPress, mi-a dedicat o poezie. Normal că aceasta este postarea favorită.

Potecuță, atât de liric și-a însușit cuvântul „dor”, dar i-l lăsăm pentru că îl merită. Postarea favorită de pe Poteci de dor e aici. Ha! Ha! Ha! Hai, măi Potecuță, că glumesc! 🙂 Ți-am spus eu că bimbirocul alb cu ochelari de soare la gât e venit de la București. 🙂 Nu! Potecuță mi-a atins sufletul cu Voi ajunge în curând… Te aștept cu drag să tăcem împreună. 🙂

De la Petru Racolta, un alt scriitor talentat, am ales Bulgărașul de zăpadă (7). Poate cândva, în viitor, dacă vii la București și mă inviți la o cafea, o să-ți explic de ce am ales postarea asta.

Manuel Angel, care trece peste bariera limbii ca să ne spună cuvinte frumoase și încurajatoare, a scris anul acesta multe poezii pasionale, dar preferata mea este Los Poemas.

Pe Diana Kundalini am descoperit-o anul acesta și în august am crezut că am pierdut-o. Am fost tentată, Diana, să declar că postarea ta ”lipsesc 2 săptămâni” e favorita mea, dar deja m-am jucat cu Potecuță. 🙂 De la tine aleg Portrete de lupi, pentru că sunt puțini cei care îndrăgesc lupii.

Lui Gia Macoveanu i s-a mărit familia anul acesta. ❤️ Câtă bucurie! Văd un chip drăgălaș, dar și inspirație pentru romanul acela pe care îl așteptăm de mult.

Ștefan, de la FotoȘtefan… așa cum îi spune numele are un blog dedicat fotografiei, dar nu numai. Am aflat o grămadă de informații interesante despre ce se întâmplă în București și în țară de pe blogul lui. De asemenea, Ștefan este el însuși fotograf. Aleg de pe blogul lui focuri de artificii… că doar urmează Revelionul.

La muți ani, 2022! 🎆🎇 Sănătate și inspirație să avem cu toții în Noul An.