Sarah Jessica Parker a fost uimitoare într-o rochie Valentino voluminoasă, superbă, cu o semnificație specială, în episodul final al serialului HBO Și uite așa…

Sarah Jessica Parker  - Și uite așa (HBO / SJP - Instagram)
Sarah Jessica Parker – Și uite așa (HBO / SJP – Instagram)

În momentul în care Sarah Jessica Parker și-a văzut rochia spectaculoasă pentru finalul Și uite așa… (And Just Like That…), a știut că nu trebuie să încerce alte ținute.

Molly Rogers, designerul de costume care a lucrat cu Parker și restul distribuției la continuarea Totul despre sex (Sex and the City), a povestit pentru InStyle toate detaliile din spatele ținutei fenomenale a lui Carrie, pentru scena de pe podul din Paris, în timpul episodului final din Și uite așa…: „A fost singura rochie care a intrat la probă”, povestește Rogers despre rochia Valentino corai. „SJ [Parker] a văzut-o și mi-a spus „nu mai căuta”. “

Carrie a purtat rochia în timp ce împrăștia cenușa lui Big (Chris Noth) de pe un pod din Paris. Pentru scena emoționantă, ea a asortat rochia cu o pereche de mănuși roz și cercei de aur și și-a purtat părul într-un coc împletit.

Michael Patrick King, producător executiv, scenarist și regizor al Și uite așa…, spune despre scena de pe pod: „Parisul este despre un vis, este despre o revenire. Titlul episodului este „Seeing the Light”,” adaugă el. „Este vorba de lumină, dar, de fapt, este vorba despre întoarcerea în cel mai magic loc din inima ei, în afară de New York”.

Parker a sărbătorit finalul Și uite așa… cu o postare înduioșătoare pe Instagram, la care a adăugat mai multe fotografii cu rochia ei Valentino:

Ea a scris: „Din Manhattan, Bronx și toate cartierele dintre ele / până la toți cei de pe pod în seara atât de frumoasă și lungă de la Paris / Au fost sute de mâini implicate în crearea primului nostru sezon And Just Like That…

„Ridic un pahar în cinstea tuturor persoanelor care au contribuit cu timpul, talentul și devotamentul lor”, a continuat ea. „Și telespectatorilor noștri care ne-au primit în casele lor, au petrecut timp cu noi și pentru care ne străduim; voi sunteți motivul pentru care ne-am trezit în fiecare zi și ne-am dus la muncă, încercând tot posibilul să oferim o poveste și o aventură.”

Greta Bjornson, People, 3 februarie