Michelle Pfeiffer își asumă un rol cu totul nou în French Exit. Actrița joacă rolul lui Frances Price, o femeie mondenă din Manhattan, rămasă fără bani, care pleacă de la New York pentru a-și trăi ultimele zile la Paris, cu Malcolm, fiul ei neambițios, interpretat de Lucas Hedges.

French Exit

„Planul meu era să mor înainte ca banii să se epuizeze”, îi mărturisește Price unei prietene, care îi oferă propriul său apartament la Paris, după ce Frances cheltuie toți banii soțului decedat.

Filmul urmărește duo-ul mamă-fiu în timp ce fac cunoștință cu persoane noi, în Orașul Luminilor. Filmul este o adaptare a romanului cu același titlu, al lui Patrick deWitt, publicat în 2018.

Pfeiffer a declarat pentru Entertainment Weekly că i-a „plăcut foarte mult acest personaj”.

„Mi-a plăcut atât de mult cartea că n-am putut s-o las din mână”, a spus ea. „M-a amuzat, iar [aceste personaje] mi s-au părut foarte emoționante și excentrice”.

„Este foarte amuzant să creez personajul”, a continuat ea când a vorbit despre motivul pentru care a ales rolul. “Îmi plac lucruri diferite despre acele experiențe. Este cu adevărat exaltant să faci un film oarecum alunecos, doar de plăcere. Și, de asemenea, este foarte plăcut să faci un film cu buget mai mare în care, știi, nu trebuie să suferi.”

Michelle Pfeiffer și Lucas Hedges - French Exit  (Foto: Sony Pictures Classics)
Michelle Pfeiffer și Lucas Hedges – French Exit (Foto: Sony Pictures Classics)

Cât despre cu ce a rămas după terminarea filmului, Pfeiffer a spus: „Cred că explorează relațiile și prieteniile strânse și [cum] oamenii pot duce vieți atât de diferite, dar totuși să fie neașteptat de apropiați. Cred că în viață ai parte de toate aceste lucruri”.

French Exit îi are în distribuție și pe Danielle Macdonald, Valerie Mahaffey, Imogen Poots și Susan Coyne.

Alexia Fernandez, People, 10 decembrie