Cățelul Clifford nu a fost întotdeauna mare. Dragostea colosală a noii lui stăpâne, Emily Elizabeth (Darby Camp, pe care o știm din Marile minciuni nevinovate – Big Little Lies), în vârstă de 12 ani, îl transformă pe cățelușul roșu, cu blană catifelată, generat pe calculator, de la dimensiunea unui papuc de copil, într-un gigant drăgălaș de 3 metri. „Este New York, nimeni nu va observa”, insistă iresponsabilul unchi Casey, interpretat de Jack Whitehall în Clifford: Marele câine roșu (Clifford the Big Red Dog), adaptarea live-action simpatică a popularelor cărți ilustrate ale lui Norman Bridwell. Trailerul aici.

Clifford: Marele câine roșu

De la Common Sense media:

Discutați cu copii despre:

• Puteți discuta în familie despre popularitatea nepieritoare a cărților și emisiunilor TV clasice pentru copii. Ce alte cărți sau programe pentru copii ați dori să fie adaptate într-un film? Avem o nouă generație de fani ai lui Clifford?

• Cum demonstrează personajele compasiune, empatie și lucru în echipă? De ce sunt acestea trăsături importante de caracter?

• Cum este această versiune live-action a lui Clifford în comparație cu cartea ilustrată și versiunile TV ale lui Clifford? Au noimă schimbările aduse poveștii? Vă place modul în care personajele au fost adaptate într-un film live-action sau ați fi preferat un alt desen animat?

Clifford: Marele câine roșu (Clifford the Big Red Dog) este distribuit de Ro Image 2000 și are premiera pe 31 decembrie.

Cum ar putea fi ultima postare de anul acesta, nu-mi rămâne decât să le urez celor care au citit până aici, să întâlnească pe cineva care să-i facă să le crească inima de bucurie.